Ideja o podkastu nastala je sa željom da se pojedinci kreativci povežu, podele znanje i po koju muku… Pokrenu razgovor o dizajnu.

Problematika koja je zajednička svim dizajnerima u Srbiji i šire je zapostavljenja, uskraćena ili nepostojeća komunikacija sa kolegama.

Kroz ovaj podkast imaćete priliku da upoznate različite kreativce, njihove poglede na svet i čujete razna iskustva. Ovo je priča o zajednici, kakva je danas i kakva bi mogla da bude sutra.

Namenjen je svima koje zanima da nauče nešto novo o kreativnoj zajednici Srbije i šire.

Ko je iza Dizajn Priče?

Ivona Petrović

Autorka i Host podkasta, Multidisciplinarni dizajner

Ivona je mlada preduzetnica i dizajnerka digitalnih proizvoda sa preko 7 godina iskustva na polju grafičkog, UI-UX dizajna i ilustracije. Završila je Grafički dizajn na Visokoj Školi Likovnih i Primenjenih umetnosti u Beogradu; trenutno radi kao freelance dizajnerka za klijente iz Amerike, Australije, Kine, Nemačke, Velike Britanije i Švajcarske. Autorka je podkasta Dizajn Priča koji je započela kao lični projekat sa željom da se poveže sa kolegama i vodi zanimljive razgovore o dizajnu.

Nikola Perišić

Nikola Perišić

Projekt menadžer

Iako se dizajnom ne bavi, interesuje ga kako ljudi razmišljaju i posmatraju dizajn sa svih mogućih strana. Uloga u timu mu je da se pobrine da svaki početak ima i svoj kraj.

Saradnici:

Logo i brendingOlga Vajagić
Grafički dizajn – Sezona 2Sara Bojović
Animacija – Sezona2Das Drogen, Elena Lupšor
Video montaža i obrada zvuka Vladimir Pavlović